Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Vinkwijk! Vinkwijkse Kermissen Vinkwijkse kermis 2006 Vinkwijkse kermis 2010 Vinkwijkse Kermis 2011 Vinkwijkse Kermis 2012 Vinkwijkse Kermis 2013 Vinkwijkse kermis 2015 Het bestuur De Pen In de Spotlight! Agenda Foto's Gastenboek Contact Te huur 

Vinkwijkse Kermis 2011

Vinkwijkse Kermis 201120 augustus 2011. het was een groot feest met mooi weer, gezelligheid en prijzen, bekijk nu de foto´s hier.

klik hieronder op de foto die u wilt opslaan en klik op opslaan. deze staat hierna in de door uw gekozen map

bekijk hier de fotos die gemaakt zijn in de fotohoek!25ste kermis 20 aug. 2011

klik hieronder op de foto die u wilt opslaan en klik op opslaan. deze staat hierna in de door uw gekozen map

25ste kermis 20 aug. 2011

Klik op het PDF plaatje hieronder om het Vinkwijkse boekje online te bekijken

Krantenbericht:Vinkwijkse jubileumkermis zit er opVrijdag 26 Augustus 2011VINKWIJK - De uitgave van het jubileum boekje ‘25 jaar Vinkwijkse kermissen’ was de aftrap van de jubileumkermis.Onder zeer gunstige weersomstandigheden ging de kermis van start met als thema ‘Boerenbruiloft’. Nadat de vlaggen waren uitgestoken werd door het gelegenheidsbruidspaar Harrie en Fien Engelbarts in een open koets een rondgang door buurtschap de Vinkwijk gemaakt om iedereen uit te nodigen naar de feestschuur te komen. Daar werd door de tijdelijke aangestelde ambtenaar van de burgerlijke stand - familielid Gerrie Engelbarts - de huwelijksceremonie voltrokken. Hij wist op een humoristische manier dit ‘boerenkermis huwelijk’ aan elkaar te praten. Aansluitend konden de vele aanwezigen genieten van koffie met een krentenwegge.Met het zingen van de volksliederen en de vlaggen hijsen werd de kermis geopend door de burgemeester van de Vinkwijk en deze dag ook ceremoniemeester Oswald Engelbarts. Daarna waren er verschillende spelonderdelen. Het middag programma bestond verder uit kinderspelen zoals boerengolf, klompjes schilderen, hoepelen en een luchtspringkussen. Onder de vrolijke klanken van de accordeon van Gerritsen vermaakte iedereen zich prima. In een speciaal ingerichte fotohoek met ‘Vinkwijk decor’ kon men zich in traditionele boerenkleding hijsen en zich op de foto laten zetten.Bij het vogelknuppelen was de vogel al snel beneden, als gevolg van welgemikte worpen. Thijs Gerritsen werd knuppelkampioen bij de jeugd en de spelletjesonderdelen werd gewonnen door Sjoerd van Halteren. Bij de dames kon Tonnie Engelbarts met de 14e worp de beker in ontvangst nemen en mag zich een jaar lang ‘Koningin van de Vinkwijk’ noemen. Bij de heren viel de vogel na 144 schoten. Hier was het Rob Fenneman die de koningstitel voor zich opeiste en de beker in ontvangst mocht nemen. Een vendelhulde door Cedric en Mike, opvolgers van oud-vendeliers Hans Bisselink en Mark Lukkezen viel de prijswinnaars ten deel. Hierna werd het feestprogramma voortgezet met muzikale omlijsting van presentator Twan van Zee. Aan het einde van de middag werd officieel afscheid van het bruidspaar genomen; de voorzitter bedankte speciaal de vele vrijwilligers, waaronder enkele die al 24 jaar voor de vereniging het horecagedeelte voor hun rekening hebben genomen. Ook ging er een dankwoord naar de heer Jan Hoogland die al vele jaren de geluidsvoorziening voor zijn rekening neemt.Wie het boekje ‘25 jaar Vinkwijkse kermissen’ in zijn bezit willen hebben, kan het bestellen voor 4 euro, via bvvvinkwijk@hetnet.nl.